Berlins måste-se

Berlin är hem för vackra och engagerande platser att besöka. Det finns monument, kyrkor, underbart land, varierade kulturutställningar, shower och museer. Prova lite saftig mat, eftersom Berlin har kulturer som samlas från många delar av EU -unionen och andra platser i världen. Det finns kaféer, fantastiska hotell, regeringsbyggnader, gator och butiker, teatrar och operor, så många platser att se i Berlin att du hoppas få tillräckligt med tid för att ta det hela. På vintern är det ganska kallt fasadmålare i västerås.

Somrarna är måttliga och trevliga, i genomsnitt vid ungefär sjuttio grader Fahrenheit. Det kan vara fuktiga dagar; Berlin ligger i närheten av många sjöar och skogsområden som påverkar vädret. Detta landmärke finns på många tyska mynt. De massiva pelarna öppnar upp mot en ingång som tidigare hade en rad lindar längs vägen direkt till mitten av regeringskansliet. Detta monument återupplivades i ett projekt under 2002. Här finns också en staty som firar en tysk poet.

Tvärs över torget finns den tyska katedralen, byggd 1708. Nu är det också ett museum för lokalhistoria. Båda katedralerna fick skador som skadades under andra världskriget, ofta av eld. Den tyska katedralen återuppbyggdes helt för sextio år sedan och den franska katedralen hade stora renoveringar för att restaurera den. konserthuset, kallat Konzerthaus Berlin öppnade 1821 och är värd för Berlins symfoniorkester. På torget finns varje år en enorm och välkänd julmarknad.

En regimbyggnad att se är parlamentets hem. Detta är känt som Reichstag -byggnaden och sticker ut på vissa sätt. På fasaden är det ståtligt med stora pelare och klassisk design. En unik egenskap är ett kupolformat glastak med utsikt över parlamentets tjänstemän under sessionen. Det finns en gångväg runt glastaket så att väljare och besökare kan se sin chef i aktion.

Kulturens kännetecken i Berlin inkluderar MTV: s ECU -huvudkontor, Popkomm, den största musikkonventet i Europa flyttar till Berlin, och eftersom det är en systerstad med Los Angeles, finns det ett stort och växande centrum i tysk film- och tv -produktion.

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *